Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


gonoszok

   A kémek életét meghatározó gonoszoknak is van szerepük. Némelyikük már 2X 3X is szerepelt a sorozatban. Most jobban is megismerkedhettek velük.

 

1. Sebastian

 Mániája a zene. Először a "Zenész élet" című epizódban tűnt fel, ahol az embereket a zenéjével akarta hipnotizálni. Kicsit érdekesen néz ki, mivel régi zenész éveiben felgyulladt a karja. Másodszor a "Révület" című részben szerepelt, ott a diszkóval kísértette az embereket.

 

images--1-.jpg
 2. Tim Scam

 Fess úriember, régen a WOOHP-nál dolgozott. Első szerplése "Az új Jerry" epizódban történt, ezek után: Anyák napja, Fémutánzatok, Álomsrácok, Utálom a 80-as éveket, Mintha nem is kémnek születtünk volna, Gonosz Jerry. Nincs kifejlett bosszúterve, vagyis minden gonosz ötlet fekszik neki. Benne van a LAMOS- ban.

 

normal_mommies205.jpg
 3. Small 

 Small icike picike, ezért mindenkit kicsivé/naggyá változtat. Clover a kiszemelt áldozata, rajta akar bosszút állni, de mindig megszívja. Ezekben a részekben szerepelt: A zsugorító, A 16 m magas Mandy támadása

 

smalls.jpg

 4. Helga Von Guggen   

 A divat az egyetlen az életében, volt, hogy állattá változtatta az embereket, hogy bundát  készítsen belőlük, de megesett, hogy szűk ruhákat tervezett, amiket nem lehetett levenni. Tagja a LAMOS csapatának. Feltűnt már a "Vadiúj divat", "Szűkre szabott karrier", "Álomsrácok", "Utálom a 80-as éveket", "Gonosz Jerry" és a "Mintha nem is kémnek születtünk volna" című epizódokban.

 

normal_212.jpg


 5. Candy Sweet   

 Nevét megváltoztatta, mert nem vették be a pom pom csapatba, állítólag, mert nem volt elég édes. Elrabolta a pompom lányokat, hogy az ő csapata lehessen a legjobb, ami robotokból áll. Itt láthattad: "A fekete özvegyek", "Siska bomba".

 

images.jpg
 6. Marco Lümiére

 Már a neve is utal a filmiparra. Csakhogy ő nem hagyományos módon filmezik, hanem a való életben forgatja le kisfilmjét. Pédául, mikor elrabolta Alexet, hogy lehessen egy akciófilmje, vagy mikor befűzte Jerryt, mert James Bondos filmre vágyott. Itt szerepelt: "Horror" és "A 067-es ügynök".

 

letoltes.jpg


  7. Dr. Zselé  

 Már önmagában egy fagyos típus, de le akarja fagyasztani a világot. Elrabolta Clovert, hogy a királynője legyen, de másodszorra véletlen Mandyt sikerül neki foglyul ejteni. Találkozhatsz vele: "A jég üstökös", "Sítúra".

 

images--2-.jpg
 

 8. Geraldine Husk 

 Nagyon sok epizódban szerepelt, a "K.É.M."-ben, a "Ki a szuperkém"-ben, "A tökély"- ben, "A nagy Arnold"-ban, az "Újabb ördögi srác"- ban és a  "Geraldine visszatér"-ben. Van egy fehér macskája. Régen kém akart lenni, de elutasították, ezért Clover testében kém lesz, majd a barátját is bevonja a küldetésbe, de az egyik esetben Arnoldot fordítja a lányok ellen.

 

geraldine1.jpg
 

 9. Bugi Gas

Tiszta őrült, egyfolytában bugizni akar. Szereti a 80-as éveket, kinézete is erre utal. A LAMOS ördögi szervezetének tagja, és elmaradhatatlan mellőle az időgép. A "Előre a múltba", "Utálom a 80-as éveket", "Álomsrácok", "Gonosz Jerry" és a " Mintha nem is kémeknek születtünk volna" epizódokban ismerkedhetsz meg vele.

 

letoltes.jpg

  10. Mirna Besbottom  

 A lányok régi dajkája, de erről gyosan lemondott. Kis ideig volt Jerry felesége, de ez is ördögi tervének része. A LAMOS tagja. Ezekben az epizódokban szerepelt: "Esküvő? Hűha!", "Űrsokk", "Álomsrácok", "Gonosz Jerry", "Utálom a 80-as éveket", "Mintha nem is kémeknek születtünk volna"

 

normal_bscap0135.jpg


  11. Terence Lewis

 Jerry gonosz testvére, aki bosszút áll, mert Jerry elárulta őt az iskolában. El akarja pusztítani a WOOHP-ot és a LAMOS vezetője. Szerepel a "Előléptetés? Na ne!", az "Álomsrácok", az "Utálom a 80-as éveket", "Gonosz Jerry" és a "Mintha nem is kémnek születtünk volna" epizódokban.

 

151062_200111031_bscap205_h200521_l.jpg
12. Jazz Hands

 Egy pantomimes, aki nem igazán tartja be a szabályokat. Be sem áll a szája. Mindeknit pantomimessé akar változtatni. A "Törődj a saját pantomimoddal", a "Miss Spirit Fingers" és a "Pantomim világ" részekben szerepelt.

 

hqdefault.jpg

 13. Heis kapitány

 Hírességeket gyűjt össze tengeralattjárón és repülőn, terve, hogy sose álljanak meg. Clover is saját bőrén tapasztalhatta ezt meg. Itt találkozhatsz vele: "Égi légitársaság" és "Ördögi hotel". 

 

letoltes.jpg
 LAMOS

 Terence alapította, miután legyőzték őt. A szervezet tagjai: Helga Von Guggan, Mirna Besbottom, Bugi Gas és Tim Scam. Mindannyiuknak egy céljuk van: Elpusztítani a kémeket. Egy tengeralattjáró a szállásuk, onnan figyelik a kémeket. Minden tagnak volt már egy jó ötlete, de mindegyik csődöt mondott. A LAMOS azt jelenti: Pancser, de ezt már késő volt megváltoztatni. 

 

scam36.jpg